Penningmeester gezocht

Filmhuis Het Doek is een Stichting die volledig met vrijwilligers draait. Het Filmhuis vertoont al ruim 30 jaar bijzondere, artistieke en/of anderszins aansprekende films in Lichtenvoorde en Groenlo. Het Filmhuis draagt daarmee wekelijks bij aan de diversiteit van het culturele aanbod binnen de gemeente Oost Gelre. Daarnaast vertonen wij in schoolvakanties kinderfilms.

Het bestuur van Stichting Filmhuis Het Doek zoekt per 1 januari 2024 een:

PENNINGMEESTER

Vaardigheden en kennis:

Kennis, ervaring en inzicht in financiële processen; een relevant netwerk in het culturele domein is een pré.

Taken:

Administreert de opbrengsten, het boeken van facturen en de BTW aangifte; rapporteert tijdens bestuursvergaderingen over de financiële gang van zaken en vraagt waar nodig subsidies aan; beheert de administratie van de donateurs van Filmhuis Het Doek. Door de vertrekkende penningmeester wordt er een zorgvuldige overdracht en inwerkperiode geboden.

Persoonsprofiel:

Inspirerend persoon, die goed communiceert en samenwerkt met de overige bestuursleden; affiniteit met cultuur in algemene zin en specifiek film is wenselijk.

Tijdsbesteding:

De administratie gaat via een boekhoudpakket op de computer en zal qua tijdsbelasting ongeveer één à twee uur per week kosten; daarnaast zijn er circa zes bestuursvergaderingen per jaar.

Beloning:

Deze functie is onbezoldigd en kent geen vaste onkostenvergoeding, wel krijgt u kosteloze toegang tot alle filmvoorstellingen van Filmhuis Het Doek. 

Geïnteresseerd?

Beschik je over bovengenoemde belangstelling, kennis en ervaringen en wil je reageren? Dan zien we je reactie graag tegemoet per e-mail naar info@hetdoek.nl t.a.v. Anneke van der Glas. 


Terug
okt. 1, 2023 Categorie: General Ingezonden door: Floris
Vorige pagina: Nieuwsbrief