Publiekstrekkers starten het nieuwe seizoen van Filmhuis Het Doek weer op!

Nu we sinds 1 juli weer voorzichtig uit de lockdown komen, kunnen ook wij weer voor u aan de slag.

We hadden in het vorige blok al een aantal topfilms gepland en die zullen we u zeker niet onthouden.

Parasite (de Oscarwinnaar), 1917 en De Beentjes van Sint-Hildegard zijn drie van die films die geprogrammeerd staan en die u beslist gezien moet hebben!

Daarnaast staat de programmacommissie garant voor films met een verhaal, films die je aan het denken zetten of je soms weg laten dromen uit je dagelijkse beslommeringen.

Op onze website kunt u nu al bekijken welke films we de eerste maanden vertonen en kunt u ook reserveren. Dat is in de huidige omstandigheden overigens verplicht; www.hetdoek.nl

De 30 plaatsen bij Den Diek en 75 bij de Mattelier, die we nu ter beschikking hebben menen we ook echt nodig te hebben, gezien de mooie programmering die we voor u in petto hebben.

We hopen u weer te mogen begroeten in seizoen 2020-2021 bij Filmhuis Het Doek; op donderdag 27 augustus starten we met onze eerste vertoning.

Het nieuwe bestuur van Den Diek en het bestuur van de Mattelier hebben er alles aan gedaan om het gebouw en de filmzaal weer “Corona-proof” te kunnen betreden. Volg a.u.b. de aanwijzingen die er in de gebouwen zijn aangebracht en kom niet naar een filmvertoning als u zich niet lekker voelt.


Terug
jul 27, 2020 Categorie: General Ingezonden door: Floris
Vorige pagina: Nieuwsbrief